Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Biabädd

Inga produkter hittades

Biabädd, eller biabed som den också kallas efter sitt engelska namn, har blivit något av en modern svensk klassiker för hundägare över hela landet. Biabädden är en av de absolut mest populära hundsängarna på marknaden och det är lätt att förstå varför.

Vilken storlek på Biabädd passar din hund?

Biabädden är svensktillverkad av giftfria material

Man kan få sin biabädd i ett flertal olika storlekar och färger. Den är smidig, hållbar och det är mycket enkelt att underhålla och rengöra den (torka bara av den med en mild tvållösning). Men viktigast av allt, så kommer din hund fullkomligt att älska den! Bädden är tillverkad av giftfria material, som håller hög kvalitet. Själva sängen är tillverkad av rejäl och mjuk svensk freonfri polyeter, som har OEKO-TEX Standard 100 klass 1-certifiering, vilket bland annat innebär att materialet är godkänt för närkontakt med bebisar. Överdraget är, i sin tur, tillverkat av konstläder som är fritt från misstänkt hälsovådliga ämnen som ftalater. Biabädden är dessutom utvecklad för att vara ergonomiskt anpassad efter hundars specifika behov.

Biabädden är, som tidigare nämnts, en hållbar säng, vars konstläderöverdrag tål en hel del. Men naturligtvis kan den bli sliten eller skadad efter många års användande. Då är det lätt att byta klädsel, vilket innebär att man inte behöver köpa en helt ny säng. Normalt sett håller dock biabädden en hunds livstid. Det finns dessutom kompleterande överdrag i plysch om din hund föredrar en ännu mjukare yta än den som biabädden erbjuder i originalutförande. Biabädden tillverkas i Sverige och du har 2 års garanti på alla eventuella produktions- och materialfel.

Nöjda kunder
Hej

Lite feedback.
Denna gummiborste med teleskopskaft vi köpt var överraskande bra, på mattor som dammsugits noga plockade den fram massor av hundhår och mattorna blev som nya.
Detta var en beställning på ytterligare en eftersom jag gick in och använde den på en av grannfruns mattor och tog fram stora hårbollar på mattan, hon släppte sedan inte borsten.

Mvh
Bosse ÅCopyright © 2011 - 2024 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.