Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hunddynor

Inga produkter hittades

Hunddynor passar till din hund när det är dags för den att sträcka ut sig och vila en stund. Våra hunddynor finns i utföranden som passar praktiskt taget alla hundar, då vi erbjuder allt från ortopediska dynor till enklare fällar.

Hunddynor för alla användningsområden

Användningsområdet för hunddynor är brett. De kan användas som en permanent viloplats för hunden hemma, men de är också ypperliga att ha till exempel i bilen eller bära med sig utomhus, så att hunden slipper vila på blöt och kall mark, utan istället kan lägga sig på hunddynan när det är dags för lite vila. Det finns hunddynor som är anpassade för att användas i hundburar eller hundbäddar och det finns hunddynor som fungerar bäst fristående. Det finns hunddynor som passar för utomhusbruk – dessa är oftast tillverkade i vattenavstötande nylon eller smutsavvisande teflon, är lite tunnare, enkla att transportera och gjorda för att tåla tuffare tag. Sedan finns det tjocka inomhusdynor, som ofta mer eller mindre är regelrätta hundsängar tillverkade i material som är lätta att rengöra.

Som tidigare nämnts finns det även ortopediska hunddynor, som är tillverkade av ortopediskt minnesskum, något som vanligtvis används inom sjukvården. Minnesskummet anpassar sig efter hundens kroppsform och tyngd. Detta ger en optimal tryckavlastning och komfort, vilket medför en lättnad för bland annat ryggrad och leder. Dessa dynor är hundarnas motsvarighet till den hos oss människor så populära tempurmadrassen och är optimala att använda till hundar som har ryggproblem. Men självklart kan dessa dynor även användas till helt friska och krya hundar, då de är ytterst bekväma och stimulerar sömnen. Så varför inte skämma bort sin trogne, fyrfotade vän?

Nöjda kunder
Tack för snabba svar och bra service det är inte alla som har den servicen.

MVH CicciCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.