Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hundbädd i plast

Inga produkter hittades

Hur mycket man än älskar sitt husdjur finns det tillfällen då man måste hålla lite i pengarna. En hundbädd i plast kan då vara ett prisvärt och smart alternativ. Hundbäddar i plast finns i alla storlekar från XXS upp till XL och passar därför storleksmässigt för praktiskt taget alla hundraser. 

Plastbäddar är prisvärda och lättskötta

Plastbäddarna är tillverkade i en hårdplast som både är snygg, tålig och lätt att rengöra. Oftast räcker det att svepa över bädden med en fuktig trasa för att få bort hår och smuts. För ökad komfort och lättare underhåll har plastbäddarna dessutom ventilationshål i botten. Detta gör att de håller sig torra även om ditt husdjur skulle råka ha blöt päls. En annan fördel är att hundbäddarna i plast är lätta och smidiga att flytta på vid till exempel städning.

Ibland kan dock plastbäddar vara en smula hårda för hunden. Vi säljer därför även prisvärda dynor som är specialanpassade till bäddarna. En annan möjlighet är att komplettera med till exempel en hundfäll, filt eller kudde, så att hunden har något att ”bädda” med. Här sätter egentligen bara fantasin gränser. Självklart går det också bra att kombinera plastbädden med någon av de kyldynor eller värmepdynor vi har i vårt sortiment, om det finns behov för det. De flesta hundbäddarna av plast är ovala och kombinerar en hög rygg med en låg framkant. De passar därför utmärkt för både mindre och större hundar som trivs med att rulla ihop sig när de sover eller vilar. Om du är ute efter en billig hundbädd, som ger din trogne vän hög komfort, bör du definitivt titta närmare på våra plastbäddar!

Nöjda kunder
Hej igen Christer,

tack för vänligt bemötande. =)

En glad och nöjd kund!
Pia ErasmieCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.