Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hund i bil - biltillbehör

 Biltillbehör

Att hunden är människans bästa vän är ett uttryck lika nött som det är sant. Det speglar inte minst av sig i hur ofta hunden hänger med oss på olika typer av resor. Att resa med bil är förmodligen vanligast. När du transporterar din hund i bil finns det en rad faktorer att ta hänsyn till, både för hundens och din egen skull. Din hund ska bland annat sitta säkert, inte kunna störa dig som kör bilen och samtidigt vara så trygg som möjligt vid en eventuell bilolycka. En hund som är lös i bilen riskerar inte bara att skada sig själv utan dessutom skada alla andra som färdas i bilen.

Ta med din hund säkert i bilen

Förutom säkerheten är det viktigt att tänka på hundens komfort. Hunden ska åka bekvämt i bilen och inte riskera att bli för varm eller uttorkad under varma förhållanden. På vintern är det viktigt att den inte blir nedkyld och då kan ett bra hundtäcke vara att bra att använda under längre bilfärder. Det finns idag föreskrifter som styr exempelvis hur stor buren måste vara och hur länge man får lämna hunden i bilen. Tänk på att aldrig lämna hunden i bilen utan uppsikt under sommarhalvåret! Det är nämligen stor risk att bilen under väldigt kort tid blir för varm att vistas i.

Med kvalitativa biltillbehör kan du skydda både din hund, dig och bilen när ni är ute och kör. Om hunden sitter i bagageutrymmet är det viktigt med en bra bilbur. Att din hund färdas i bilbur är det säkraste sättet då den åker bil. Buren ska då vara av god kvalitet och i en tillräckligt stor storlek så att hunden kan stå och ligga naturligt. Har du inte möjlighet att ha hunden i bagaget och den istället sitter i baksätet är det viktigt att den har en säkerhetssele/bältessele som är anpassad för hund i bil. Hos oss på Häromi finner du allt du behöver för att din hund ska kunna färdas både tryggt och bekvämt i bil.

Kika gärna in på våra produkter som kyler din varma hund.

Nöjda kunder
Tack!

Härligt med företag med service. Där fortsätter man att handla!

Jesper LjungbladCopyright © 2011 - 2024 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.