Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Bilbur - välj en 4Pets Pro

Inga produkter hittades

När hunden åker bil behöver man tänka på att den ska åka tryggt och säkert. Den behöver även åka bekvämt för att upplevelsen av bilturen ska bli positiv. Bäst är om hunden kan färdas längst bak i bilen i en bilbur, men vi har även säkerhetsselar för hund i bil om man inte har möjlighet att utrusta bilen med en säker bilbur. Vi har bilburar till hund av kvalitetsmärket 4Pets Pro hundbur. Om du väljer en bur av något av dessa märken vet du att både du och hunden eller hundarna åker säkert i bilen.

Bilburar för säkra hundtransporter

Bilburarna i vårt sortiment passar många olika märken som exempelvis Volvo, Audi, Nissan, Renault, Kia, BMW, Volkswagen, Toyota, Skoda och Ford. Gå in på respektive bur för att läsa mer om passande mått för olika modeller av bilmärkena samt för att läsa mer om krocksäkerhet för hunden i bilbur.

För hundens komfort har vi dessutom en mängd olika tillbehör som passar till bilfärd och hundburar. Vi har exempelvis vattenskålar som minskar risken för spill, produkter som hjälper hunden att hålla sig sval och bäddar och fällar som gör vistelsen i hundburen mjuk och hemtrevlig. Tänk på att vissa hundar gärna vill ha avskärmat för att känna sig lugna och trygga. Då kan ett av våra buröverdrag fungera utmärkt. Många hundar tycker om att ligga och vila i sin bur. Välj en bur som håller godkända mått till den hund du har. Hos Jordbruksverket kan du läsa mer om vilka minimimått som gäller.

Vi levererar våra ProLine bilburar direkt hem till din dörr. Notera att det är kvittensfritt och att när varan är lämnad vid din dörr så övergår ansvaret för paketet till dig.

Nöjda kunder
Hej.
Vill tacka för din som vanligt förträffliga service.
Burvagnen är helt suverän! Inte längre en plåga att köra burar, tält och stolar!
Vänliga hälsniingar
Barbro Coldenberg/Kennel BarcolsCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.