Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Buröverdrag

Inga produkter hittades

När vi använder hundburar till våra hundar skapar vi ofta en trygg plats där hunden kan slappna av och få en stunds vila och avkoppling. Det kan vara i bilen eller på en plats med mycket liv och rörelse som exempelvis på tävling eller hundutställning. Även i hemmet kan en öppen bur fungera som en trevlig plats att gå in och vila, eller att avnjuta ett gott tuggben i. Med ett buröverdrag skapar du en lugnare och mer skyddad miljö för hunden i buren.

Buröverdrag ger en lugn viloplats för din hund

I vårt sortiment finns överdrag till hundburar som inte bara ger hunden lugn och ro. Här hittar du buröverdrag till hundbur som är vadderade och kan fungera dämpande mot en del av de ljud som kan finnas på en plats med många hundar och människor. Buröverdrag till hundbur skyddar även mot väder och vind och ger skugga under soliga dagar. Hos oss hittar du ett regntåligt buröverdrag – inte helt fel i vårt nordiska klimat! Kom ihåg att alltid erbjuda hunden färskt vatten och att aldrig lämna den utan uppsikt, även om du har en bra bur och ett bra buröverdrag. För hundar som ska prestera på exempelvis tävling kan det spara en hel del energi om de har ett skyddande buröverdrag som ger skugga. Särskilt värmekänsliga hundar kan behöva den här typen av skydd till sin bur. Som komplement har vi även kyldynor och burfläktar i sortimentet.

När du väljer buröverdag är det viktigt att hitta rätt storlek för att skyddet ska fungera bra. När du går in på respektive produkt finns storleksangivelser att följa. Kolla igenom vårt sortiment och hitta de rätta produkterna för dig och din hund.

Nöjda kunder
Hej Christer , jag vill tacka för snabb leverans av den grinden vi beställde ( 9338 )
och jag blev glatt överraskad över en helt perfekt grind av bra kvalitet , jag kommer absolut att rekommendera den till mina uppfödarkolegor.
Den absolut bästa av alla grindar jag haft under åren som uppfödare i 40 år J

Vänliga och tacksamma hälsningar
Carrottail’s Cairnterrier och
Monica JohanssonCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.