Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Canvasbur till hund

Inga produkter hittades

Här hos oss på Häromi har vi olika modeller av bra canvasburar. En canvasbur är en hundbur av mjukt material som är lätt och smidig både att bära med sig och att fälla upp och ihop. Den fungerar utmärkt vid exempelvis hundutställning, tävling eller för att ha en mysig plats att krypa in i där hemma. Många hundar finner trygghet och ett lugn och ro när de får vila i sin bur. Om hunden inte är van att vara i bur kan du behöva vänja den successivt. Du kan ha buren stående hemma så att hunden kan gå in och ut som den vill eller så kan du kasta in godbitar som hunden får gå in och äta. Andra hundar kliver bara rätt in och trivs från början i en canvasbur för hund.

Inred din canvasbur till hunden

Canvasbur till hund är trots sin smidighet en robust bur med god luftgenomströmning. Man kan fälla ner ett tyg för att mörklägga och skymma sikten mot olika sidor. Om man har en rymningsbenägen hund som krafsar eller försöker bita sig ut så tipsar vi om att välja någon av våra andra burar, exempelvis en stålbur, istället då canvasmaterialet inte håller för den typen av påfrestningar.

För att göra det ännu mysigare i canvasbur till hunden kan du inreda med en mysig fäll eller bädd. Kolla in vårt sortiment av just fällar och burdynor och hitta en som passar till den canvasbur som du har tänkt att köpa till din hund.

Har du svårt att veta vilken storlek av canvasbur som passar din hund? Då ska du få ett smart tips! För att veta vilken storlek som passar till hunden kan du tejpa upp en ruta på golvet. Däri ser du sedan hur god plats din hund får på utrymmet. Lägg hunden i rutan och gör bedömningen om hunden får plats. Hos Jordbruksverket finns även beskrivet hur stort minimiutrymme som krävs vid förvaring i bur och vid transport. Det kan vara bra att ha koll på det. Se till att din hund har gott om utrymme så den trivs i sin bur!

Nöjda kunder
Hej igen Christer!
Otroligt snabb leverans, man tackar för fin service. Hoppas kunna beställa lika smärtfritt nästa gång genom Er.

Trevlig julhelg
Vänliga hälsningar
Carin NilssonCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.