Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hundgrindar för inomhusbruk

Inga produkter hittades

Ibland behöver man avgränsa ytor i hemmet. Det kan vara platser eller rum som hunden inte får vistas på, att man behöver gränsa av mellan olika individer vid exempelvis vid löp (observera att man ändå måste ha full uppsikt för att undvika tjuvparning) eller tillfälliga osämjor, för att ge hunden en lugn plats om man har småbarn eller om hunden blir orolig av för stor yta inomhus när den är ensam hemma. Genom att avgränsa ytan kommer många hundar lättare till ro och vilar avslappnat tills matte eller husse kommer hem, istället för att oroligt springa runt för att hålla koll på allt. Då passar en hundgrind perfekt.

Hundgrindar för alla behov

Här hos oss på Häromi hittar du många olika modeller och lösningar av hundgrindar inomhus, för flera olika smaker och behov. Grindarna är stabila och de är smidiga att montera. En del av modellerna är dessutom anpassade för att mindre djur som katter ska kunna gå igenom obehindrat.

Våra hundgrindar sätts enkelt i dörröppningen och har smarta och genomtänkta öppningsfunktioner. Vi har även inomhusgrindar som passar riktigt breda dörrar. Grindarna i sortimentet passar också väldigt bra som barngrindar. Du kan därför enkelt se till att du har hunden på ena sidan och barnet på den andra vid de tillfällen då du inte har möjlighet att ha full uppsikt över dem tillsammans.

I denna kategori hittar du även valphagar som går att använda i olika former, bland annat även som grind. Denna typ av valphage är väldigt omtyckt och välanvänd av hunduppfödare, men passar även dig som vid olika tillfällen vill kunna avgränsa området som din valp vistas på. På sommaren kan du till exempel ställa ut valphagen på gräsmattan för att berika valpen. Den har då chansen att börja upptäcka omgivningen fritt men säkert.

Nöjda kunder
Tack!

Härligt med företag med service. Där fortsätter man att handla!

Jesper LjungbladCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.