Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hundvagn

Inga produkter hittades

En hundvagn är ett utmärkt hjälpmedel vid många olika tillfällen och kan skapa många roliga upplevelser för dig och din hund. Förutom att användas vid olika typer av transporter med cykel eller till fots kan den användas vid tävling och utställning som hundbur. Som cykelvagn vid längre turer fungerar den utmärkt för hunden som inte klarar av att springa bredvid hela tiden. En valp under 6 månader bör exempelvis inte påfrestas alltför mycket, medan en äldre hund kanske inte orkar lika mycket som när den var yngre.

En hundvagn är bra när lederna säger ifrån

Trots att du har en hund som kanske är skadad eller börjar bli äldre och inte orkar med i samma utsträckning vill den förmodligen ändå med ut på äventyr. Att få nya intryck och frisk luft gör gott även för hundar som inte längre klarar av att gå långa promenader, exempelvis hunden med ledbesvär. Cykelvagnen är även oumbärlig när du ska ge dig ut på cykelsemester med hunden! Cykelsemester med hund kan man göra både i Sverige och övriga världen. Se bara till att planera noga vad du behöver packa med och kolla upp om hunden behöver särskilda vaccinationer eller liknande. I vårt sortiment hittar du produkter som underlättar vid exempelvis vandring med hund. Kanske nästa år erbjuder en cykel- och vandringsresa för dig och din fyrbenta vän?

Oavsett sträcka kan du koppla på hundvagnen och låta hunden variera mellan att springa med eller åka bakom dig. Våra hundvagnar kan även användas som promenadvagn. Köp bara till ett promenadkit så är utrustningen komplett.

Cykelkärran finns i tre olika storlekar för att passa de flesta hundar. Andra tillbehör vi har är exempelvis cykelväska och cykelkorg för den mindre hunden, transportväska och hundväska.

Nöjda kunder
Jag måste tacka för otroligt fin service.
MVH
Rose-Marie GomerssonCopyright © 2011 - 2024 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.