Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hundväska

Inga produkter hittades

Ibland kan valpar och mindre hundar behöva hjälp med transport och då kan en hundväska vara precis det hjälpmedel ni behöver. Det kan vara en ung hund som inte får gå så långa sträckor, en liten hund som inte orkar eller som har svårt att hinna med. Hos oss finns bra och bekväma hundväskor som säkert transporterar hunden dit du är på väg.

Hundväskor för enkla transporter

Här hos oss på Häromi hittar du både hundväskor för cykelturen, väskor att bära hunden i eller hundväskor på hjul att dra med sig. Ska du resa med buss eller tåg kan en sådan här typ av väska passa väldigt bra. Tänk bara på att storleken på väskan ska passa hunden. Den behöver även ofta få dricka och sträcka på benen. Är hunden inte van vid att sitta i en transportväska kan den dessutom behöva vänjas successivt. Gör då väskan till en positiv upplevelse för hunden genom att i lugn takt vänja den. Ge den en godbit när den går in eller sitter i väskan. Åk korta turer i början och gärna till en plats där hunden tycker om att vara. Då kommer den snart förknippa hundväskan med någonting trevligt.

Om inte någon av våra hundväskor passar dina önskemål har vi en mängd andra alternativ som transportburar och andra burar för hundar. Vi har hundväskor, hundburar och transportburar för i stort sett alla smaker och behov! Kolla in de andra kategorierna som finns listade i menyn till vänster och hitta just det du söker.

Nöjda kunder
Tack för snabba svar och bra service det är inte alla som har den servicen.

MVH CicciCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.