Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hundbur i plast - passar även som flygbur

Inga produkter hittades

Hundburar i plast kan komma väl till pass i många olika situationer. Plastburar till hundar är stabila till konstruktionen och för hundar som är rymningsbenägna kan en hundbur i plast fungera bättre än exempelvis en canvasbur som lättare går att krafsa eller bita sönder. Oavsett vid vilket tillfälle man använder buren bör man säkerställa att storleken är tillräcklig för att hunden ska ha det bekvämt, att man håller sig till de regler om utrymme och liknande som finns för transport av hund och att din hundbur av plast håller en god kvalitet. Om du ska flyga med din hund så ställer det dessutom fler krav på din flygbur för hund. Hundburar för flyg kräver en viss standard och du kan kontrollera med ditt flygbolag om den tilltänkta buren uppfyller flygbolagets krav.

Hundburar som är IATA-godkända

Här hittar du hundburar i plast från märken som Atlas, Skudo och Vari Kennel. Förutom vid flyg kan du använda en hundbur i plast när ni åker bil, vid utställning eller tävling där hunden behöver en plats att varva ner samt i hemmet. Många hundar älskar att ha en hundbur som de kan gå och lägga sig i. Tänk bara på att det inte är tillåtet att stänga in en hund i bur i hemmet. Du kan enkelt montera loss dörren för att ge hunden fri passage in och ut ur sin hundbur i plast. För många hundar blir buren en trygg plats där den kan gå in för att slappna av. Lägg gärna in någonting som hunden kan ligga skönt på och kanske något att bädda med.

Vi har både hunddynor och hundfällar som gör vilan eller resan i hundburen till en skön och behaglig upplevelse. Vi har även tillbehör som exempelvis burskålar som med ett stabilt fäste erbjuder hunden vatten under transporten utan att riskera att välta ut och blöta ner.

Nöjda kunder
Hej,

Tusen tusen tack, jag har hämtat paketet med buröverdraget, pipmössen och smällar cd:n.

Jag är väldigt nöjd och tacksam,
tack än en gång!

Med vänlig hälsning
Anna HansonCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.