Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Burtillbehör

Inga produkter hittades

Hos oss på Häromi finns en mängd olika burar att välja mellan till varierande ändamål och för olika smaker. Det finns en mängd olika tillfällen när du och din hund har nytta av en bra och komfortabel hundbur. Exempelvis vid resor med bil, tåg, buss eller flyg och på tillställningar som kurser, utställningar och andra hundtävlingar. Till våra olika modeller finns ett stort utbud av burtillbehör till hundburar. Vi har tagit fram det allra bästa på marknaden både vad gäller burar och tillbehör till hundbur.

Mycket hundtillbehör till hundburen

Hundburtillbehören gör användandet både trevligare och mer behagligt för dig och din hund. I sortimentet hittar du exempelvis vattenskål till hundbur som fästs enkelt och stabilt, vilket gör att du kan erbjuda din hund fräscht vatten under hela burvistelsen. Samtidigt slipper du risken med omkullvälta vattenskålar som blöter ner hela hundburen. Kolla även in någon av våra sköna dynor. Med en mjuk burdyna kommer hunden trivas ännu bättre. Många hundägare har en bur ståendes i hemmet och det blir en klar favorit att gå in och lägga sig i för att vila eller tugga på ett gott tuggben. Självklart vill då hunden ligga på någonting mjukt och skönt. Tänk på att vid förvaring av hundbur i hemmet får hunden inte stängas in, då kan man exempelvis montera bort grinden.

Oavsett om hunden vistas i hundburen i bilen eller utomhus behöver man hålla koll på att hunden inte har det för varmt. En burfläkt hjälper hunden att hålla en lagom temperatur. Hunden kommer dessutom kanske prestera bättre på exempelvis tävling eller utställning om den haft en skön och kylande fläkt innan. I synnerhet om du har en värmekänslig hund.

I våra andra kategorier hittar du burtillbehör som burvagnar, buröverdrag, handtag för lättare transport av buren och fler burdynor och hundfällar.

 

Nöjda kunder
Värmetäckena från Hurtta är vi väldigt nöjda med. De är jättebra!
Hälsningar
Harriet WeiboCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.