Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Valphage för inomhus- och utomhusbruk

Inga produkter hittades

Valptiden är en underbar tid! Både för uppfödare och för den hundägare som precis har fått hem sin lilla valp. Samtidigt är de flesta valpar fulla av fantasifulla påhitt, upptåg och bus. Det kan därför kännas skönt att ibland kunna lämna valpen eller valparna i en säker valphage medan man har händerna fulla med någonting annat. Kom ihåg att även om valparna är i en valphage bör man hålla dem under uppsikt.

Anpassa din valphage efter dina behov

Letar du efter en valphage inomhus? Då har du kommit helt rätt. Vi har olika modeller och även sektioner för att bygga efter sina egna individuella behov. Med väggfäste till valphage kan du skapa passande utformade valphagar av stabil kvalitet inomhus där du själv vill ha dem. Självklart har vi även hagar för dig som söker efter valphage utomhus. Små valpar tycker liksom äldre hundar ofta mycket om att vistas utomhus men man kanske inte har möjlighet att alltid låta dem springa fritt. Då är en valphage ett utmärkt hjälpmedel. Även om du ska ta ut valparna en och en för att träna dem kan det vara bra att låta de andra valparna vara kvar inne i valphagen. Du kan välja mellan olika höjder på våra valphagar.

Bra, prisvärda inhägnader till valpar kan vara svåra att få tag på men hos oss hittar du de valphagar som passar dina behov. Vi har även en passande dyna till valparnas inomhushage. Den är i ett smutsavvisande material som är tvättbart och med hjälp av en dyna i din valphage skyddar du golvet.

Behöver du stänga av i en dörröppning så hittar du marknadens bredaste utbud av hundgrindar hos oss.

I valphagen kan du lägga olika typer av hundleksaker för att underhålla och låta valparna utforska samt utveckla lek och hundspråk med varandra. Det kan vara en bidragande faktor att öka chanserna till att få nyfikna, stabila hundar i vuxen ålder. Självklart har vi även valpleksaker och andra tillbehör i vårt övriga sortiment.

Nöjda kunder
Tack för snabba svar och bra service det är inte alla som har den servicen.

MVH CicciCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.