Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Valphalsband

Till de produkter och den utrustning du behöver köpa när du skaffar valp hör valphalsbandet. Halsbandet kan vara tillverkat i antingen läder eller ett syntetiskt material. Om du vill kan du köpa valphalsband och valpkoppel samtidigt hos oss och få ett riktigt bra pris!

Inga produkter hittades

Till de produkter och den utrustning du behöver köpa när du skaffar valp hör valphalsbandet. Halsbandet kan vara tillverkat i antingen läder eller ett syntetiskt material. Om du vill kan du köpa valphalsband och valpkoppel samtidigt hos oss och få ett riktigt bra pris!

Halsband för valpar och små hundar

Ett valphalsband är mindre än ett vanligt halsband och passar därför när hunden är ung. Halsband till valp kan också vara passande till småväxta hundar, även när de inte längre är valpar. Bland valphalsband i syntetiskt material kan du välja mellan flera olika färger, som blått, svart och rött. Det finns också halsband med små bilder av hundben på, vilket kan vara lite extra kul. Du kan matcha halsbandet med ett valpkoppel i samma färg och mönster och köpa dem ihop till paketpris.

Våra valphalsband i läder hos Häromi är gjorda av svenskt narvläder och är av högsta kvalitet. Till halsband för valp används svenska söljor och nickelfria nitar. Halsbanden finns i ett flertal storlekar och fungerar därför på både valpar och mindre hundraser. Halsband valp i läder är ett slitstarkt halsband som håller sig snyggt över tid och åldras med värdighet, om det sköts om. Matcha med ett koppel i antingen läder eller nylon, så är du och din hund redo för härliga promenader tillsammans.

Om du är uppfödare är valpmärkningshalsband ett måste! Med hjälp av valpmärkningshalsband kan du skilja valparna åt, då varje halsband har en klar och tydlig färg. Halsbanden säljs i flerpack med upp till 12 olika färger. Det gör att det är lätt att hålla koll på valparna redan från start. Beroende på tillverkare kan du få dem i olika storlekar, men de är också ställbara och kan anpassas efter varje individs storlek. Halsbanden passar alla raser och kan tvättas efter att de har använts. Det gör att du kan återanvända samma halsband till nästa kull.

Nöjda kunder
Hej Christer,
nej i dagsläget är det inget mer vi behöver. Men om så skulle vara fallet i framtiden hör vi så klart av oss. Hundarna blev JÄTTE GLADA och nöjda vid förra leveransen och så även vi.

Tack för god service!
Med vänliga hälsningar
Nicole
Kennel Almost Heaven'sCopyright © 2011 - 2024 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.