Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori
Burar mm
Bäddar och Fällar
Foder
Halsband
Hundgården
Gör en bra affär
Fyndlåda
Välj Varumärke
Välj Användningsområde
Övrigt
Köpvillkor
Nöjda kunder
Returer och byten
Sekretess & cookies
Hur söker jag?
Så här mäter du din hund
Hundtillbehör till min valp
Kennelrabatt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Fästinghalsband & fästingmedel till hund

Fästingar tycks hela tiden öka i omfattning. Likaså fästingburna sjukdomar. De vanligaste sjukdomarna som fästingar kan smitta hunden med är borrelia, anaplasma och TBE. Även katter kan smittas av dessa sjukdomar.

Inga produkter hittades

Fästingar tycks hela tiden öka i omfattning. Likaså fästingburna sjukdomar. De vanligaste sjukdomarna som fästingar kan smitta hunden med är borrelia, anaplasma och TBE. Även katter kan smittas av dessa sjukdomar.

Giftfria alternativ mot fästing

Det är viktigt att skydda hunden mot fästingar och annan ohyra. Här hos oss hittar du flera giftfria alternativ och de fungerar utmärkt att kombinera. Med ett giftfritt skydd kan du inte räkna med att få ett hundraprocentigt skydd, utan risken finns att en och annan fästing kan följa med hem. Däremot slipper du bekymra dig för att hunden, omgivningen och de vuxna och barn som umgås med hunden kommer i kontakt med onödiga gifter. Många användare upplever att dessa skydd ger väldigt god effekt och håller fästingar och annan ohyra borta.

Får du ändå besök av fästingar har vi bra fästingborttagare som på ett bra och enkelt sätt hjälper dig att avlägsna de fästingar som bitit sig fast. Gå noga igenom din hund dagligen under fästingsäsongen för att upptäcka eventuella fästingar i tid. Under tiden du kollar igenom hunden så får ni en mysig stund tillsammans. Om du hittar en fästing bör du ta bort den omedelbart. Med hjälp av en fästingborttagare får du ett bättre tag om fästingen och kan avlägsna den helt och hållet. Kom ihåg att det är viktigt att hela fästingen avlägsnas och att inget blir kvar på hunden.

I vårt sortiment hittar du bland annat fästinghalsband i form av de populära bärnstenshalsbanden mot fästingar. Dessutom har vi fästingmedel för hund som hjälper till att skrämma bort de små skadedjuren från din bästa vän. Olika produkter fungerar olika bra beroende på vilken individ de används på. Våra produkter mot fästingar och ohyra passar utmärkt för din hund oavsett ras.

Fynda här
 Bilbur hund, 4Pets PRO 3 - Medium
Bilbur hund, 4Pets PRO 3 - Medium
Pris: 7299,00 kr
Pris: 3699,00 kr

Nöjda kunder
Hej
Du är fortfarande lika serviceinriktad-Hoppas verkligen att det går bra för Dig-Det är Du värd!
Livsglädjande hälsningar
TageCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.