Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Kosttillskott till hunden

 Kosttillskott

Kosttillskott för hund kan antingen användas i förebyggande syfte eller för att lindra besvär och symptom som redan uppstått. Det kan exempelvis handla om att förebygga besvär och problem i huden, pälsen, tassarna, magen och tarmarna, öronen, ögonen eller nosen. Tillskott kan också användas för att höja prestationsförmågan och skapa effektivare återhämtning hos hårt arbetande hundar. Gör du hemlagad hundmat måste den kompletteras med ett kosttillskott som ger din hund alla livsnödvändiga näringsämnen.

Kosttillskott för alla hundar

Häromi har ett mycket stort sortiment av kosttillskott för hundar i alla stadier i livet. Från valpen till den äldre hunden. Somliga kosttillskott för hundar kan du med fördel ge under hela hundens liv, oavsett ålder, medan andra är som mest effektiva hos exempelvis den åldrande hunden som börjar bli stel i kroppen och då framförallt lederna. Tillskott till hund kan vara viktiga vitaminer och mineraler som är livsnödvändiga, men det kan även vara naturliga produkter från djur- eller växtriket som hjälper hunden att upprätthålla en god hälsa genom hela livet.

Hundar som tränas och tävlas hårt kan behöva extra kosttillskott för att undvika bristsjukdomar och hjälpa till att effektivisera återhämtningen. Det finns även produkter som ökar hundens förmåga att prestera mentalt och fysiskt. Det är inte alltid man behöver ge varje tillskott året runt utan man kan anpassa efter säsong, till exempel efter årstider eller tävlingssäsonger. Alla kosttillskott bör ges med syfte till hundens individuella behov och förutsättningar. Se även till att inte överdosera av sådana kosttillskott som hunden kan få för mycket av.

Är du osäker, konsultera gärna oss eller någon som är erfaren inom nutrition hos hund. Hitta sedan de kosttillskott din hund har behov av här hos. Vårt sortiment är stort och du kommer med stor sannolikhet att hitta det du söker bland produkterna nedan.

Nöjda kunder
Hej Christer , jag vill tacka för snabb leverans av den grinden vi beställde ( 9338 )
och jag blev glatt överraskad över en helt perfekt grind av bra kvalitet , jag kommer absolut att rekommendera den till mina uppfödarkolegor.
Den absolut bästa av alla grindar jag haft under åren som uppfödare i 40 år J

Vänliga och tacksamma hälsningar
Carrottail’s Cairnterrier och
Monica JohanssonCopyright © 2011 - 2024 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.