Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hundmatskålar - välj bland vårt stora utbud av matskålar

 Matplatsen

Matplatsen är en av de viktigaste platserna i hemmet för din hund! Den får med fördel anordnas på ett ställe där din hund kan vara i fred, så att den kan njuta av sina måltider i lugn och ro. Vårt varierade sortiment gör att du lätt kan hitta rätt och skapa den bästa möjliga matplatsen till din fyrfotade vän.

Hundmatskålar för alla behov

Att ha en speciell matplats för sin hund är en självklarhet för de flesta och något hundägare över hela landet anordnar. Matplatsen kan vara i en del av köket eller någon annanstans där du lätt kan fylla på mat och vatten. En egen plats gör det tryggt för hunden och gör att den kan äta i lugn och ro, men det är också praktiskt för ägaren med en specifik plats avsatt för hundens måltider.

Idag finns det ett stort antal olika sorters matskålar till hundar, i varierade material, färger och storlekar. Det är viktigt att skålen du väljer har rätt storlek i förhållande till hunden. Det gör att behovet kan se annorlunda ut mellan olika raser, samt mellan en valp och en vuxen hund. Utöver olika storlekar finns det också olika typer av skålar. Exempel på olika hundmatskålar är keramikskålar, matbarer, plastskålar, rostfria skålar, burskålar och valpbarer. Vi har också skålar som är speciellt anpassade för att lätt kunna tas med på resor. En bra matskål bör, utöver att vara i rätt storlek, även vara snygg och framförallt lätt att rengöra!

Utöver hundmatskålar har vi i vårt sortiment även mängder med andra produkter som gör din fyrfotade väns vardag bättre. Till exempel underlägg, godisburkar, foderskopor och vattenflaskor. Din hund är en familjemedlem. Tveka aldrig att ge den de bästa produkterna du kan få tag på! 

Nöjda kunder
Har alltid handla på Häromi förr o alltid varit mkt nöjd. Glad att kunna fortsätta.

Mvh Ann-Sofie Säljgård
Kennel PetitbasCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.