Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Pälsvård hund

 Pälsvård

Inom vår kategori med pälsvårdsprodukter för hund hittar du ett mycket brett sortiment av allt du kan tänkas behöva till din hund, såväl i vardagen som tillbehör som används vid utställning. Det innefattar exempelvis hundschampo, trimknivar, saxar, kardor, kammar, borstar, klippmaskiner, fönar, trimbord och mycket mer till pälsvård. Vill du trimma din hund hittar du den utrustning som du behöver här.

Bra hundpälsvård kräver bra utrustning

Pälsvård hos hundar ser olika ut beroende på ras, individ, särskilda behov och ditt intresse. Somliga raser kräver i stort sett ingen pälsvård alls medan andra raser behöver trimmas, klippas, borstas och tvättas mer eller mindre ofta. Det är viktigt att ha bra produkter och tillbehör för att nå ett gott resultat och för att inte riskera att skada pälsen eller hunden. Har du exempelvis en klippmaskin med dåligt skär kan det nypa i pälsen och orsaka ett obehag för hunden, samt att resultatet inte blir tillfredsställande. Hos oss hittar du även reservdelar, tillbehör och skär till klippmaskiner.

Genom att regelbundet ägna dig åt hundpälsvård kommer du inte bara att ha en hund som ser fin och välskött ut. Du kommer dessutom regelbundet träna din hund på att bli hanterad, er relation kommer förmodligen att stärkas och du kommer lättare upptäcka om hunden har några skador eller liknande i tid. Ibland kan en del hundar tycka att det är lite konstigt och till och med obehagligt till en början om de inte är vana med pälsvård. Med tiden brukar dock många hundar så småningom börja tycka om behandlingen och se det som en mysig stund. Se till att ha gott om tid när du ska ge din hund pälsvård och se till att du har bra produkter för ändamålet. Kika runt hos oss och hitta vad du behöver för att hålla din hunds päls i toppskick!

Nöjda kunder
Tack för snabba svar och bra service det är inte alla som har den servicen.

MVH CicciCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.