Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori
Burar mm
Bäddar och Fällar
Foder
Halsband
Hundgården
Gör en bra affär
Fyndlåda
Välj Varumärke
Välj Användningsområde
Övrigt
Köpvillkor
Nöjda kunder
Returer och byten
Sekretess & cookies
Hur söker jag?
Så här mäter du din hund
Hundtillbehör till min valp
Kennelrabatt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Träningsredskap till hund

 Träningsredskap

Att träna med sin hund stärker relationen och man får en hund som blir aktiverad och därmed mer tillfreds och harmonisk. Dessutom utvecklar den ofta färdigheter som gör att vardagen fungerar bra. En hund som förstår vad du menar och är villig att göra det du ber den om kan ofta få mera frihet och bli en lyckligare hund.

Mängder av träningsredskap

Förutom allt det positiva med att aktivera sig tillsammans med sin hund så finns det mängder av olika hundsporter att träna och tävla i tillsammans med hunden. Att tävla ger spänning, utmaning och man får en bekräftelse på hur långt man kommit i träningen. Vid träning och tävling i de olika hundsporterna så använder man ofta träningsredskap eller hjälpmedel av olika slag. I den här kategorin hittar du mängder av praktiska träningsredskap till hundträning, oavsett om du tränar lydnad, agility, jakt, rallylydnad, freestyle och heelwork to music, drag, bruks eller någon annan hundsport. Eller vardagslydnad för den delen! Vi har allt från koner, visselpipor och tjänstetecken till klicker, spårselar, dragselar, agilityhinder, dummys och apportbockar i både metall och trä. Letar du efter träningsredskap för hund så har du kommit rätt.

När man tränar med sin hund så använder man ofta olika typer av belöningar för att få den att förstå vad vi vill och öka motivationen till att jobba. Belöningarna kan vara allt från social belöning med klappar och beröm till godbitar eller leksaker. Kolla gärna även in vårt stora sortiment av leksaker till hunden. Vi har bollar, tygleksaker, mjukisdjur, latex- och gummiprodukter samt extra hållbara hundleksaker och så vidare som du kan komplettera med dina träningsredskap till hunden.

 Här hittar du utrustning för att cykla med hund.

Fynda här
 Bilbur hund, 4Pets PRO 3 - Medium
Bilbur hund, 4Pets PRO 3 - Medium
Pris: 7299,00 kr
Pris: 3699,00 kr

Nöjda kunder
Jättesnabb leverans och min gummiborste är helt super. Fantastisk produkt. Äntligen hittat något som kommer åt allt hundhår som inte en dammsugare gör. Jag rekommenderar den starkt till alla med djur. Jag älskar min borste. Ett stort plus.

Sandra SikénCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.