Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori
Burar mm
Bäddar och Fällar
Foder
Halsband
Hundgården
Gör en bra affär
Fyndlåda
Välj Varumärke
Välj Användningsområde
Övrigt
Köpvillkor
Nöjda kunder
Returer och byten
Sekretess & cookies
Hur söker jag?
Så här mäter du din hund
Hundtillbehör till min valp
Kennelrabatt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Övriga träningsredskap

I vår kategori med övriga träningsredskap till hund hittar du flera bra och praktiska hjälpmedel till din hundträning. Träningsredskapen är uppskattade i såväl träning av bruksgrenarna som lydnad, rallylydnad, agility, freestyle och så vidare.

Inga produkter hittades

I vår kategori med övriga träningsredskap till hund hittar du flera bra och praktiska hjälpmedel till din hundträning. Träningsredskapen är uppskattade i såväl träning av bruksgrenarna som lydnad, rallylydnad, agility, freestyle och så vidare.

Olika redskap för hundträning

Du hittar flera typer av prisvärda koner i vårt utbud av övriga träningsredskap för hund. Konerna används vid mängder av olika tillfällen vid träning av många hundsporter. Att exempelvis lära hunden att runda en kon är en grundfärdighet som du har nytta av vid olika tillfällen senare i träningen. I rallylydnaden ska hunden kunna springa till en kon och stanna där. Man ska även gå slalom mellan flera koner som står på en rad och behålla kontakt och glädje. I lydnaden förekommer många olika konmoment, bland annat rutan där hunden ska springa fram och ställa sig i mitten mellan fyra koner. Senare förekommer konskick och dirigeringsapportering.

De kamprullar vi har i sortimentet är utmärkta för att få igång hunden och höja dess energinivå i träningen och vid de moment där vi vill ha lite mer fart hos hundarna. Många hundar tycker om att kampa i leken och då är det en fördel om man har ett riktigt hållbart föremål som en kamprulle av brandväv.

Ett av våra mest populära träningsredskap som är ganska nytt på marknaden är puller. Det är en ring som är både mjuk och greppvänlig men samtidigt mycket hållbar. Du kan använda din puller genom att kasta den, låta hunden simma ut för att hämta den, hoppa upp och fånga den eller dra ner den från ett träd och så vidare. Du använder alltid två puller-ringar som hunden hela tiden jobbar i ett högt tempo för att fånga. Den får hela tiden byta en ring mot en annan som du levererar på olika vis.

Vi har även andra populära produkter som smidiga skylthållare för rallylydnadsskyltar och den praktiska träningsväskan.

Fynda här
 Bilbur hund, 4Pets PRO 3 - Medium
Bilbur hund, 4Pets PRO 3 - Medium
Pris: 7299,00 kr
Pris: 3699,00 kr

Nöjda kunder
Jag vill bara TACKA SÅ OTROLIGT MYCKET FÖR ATT NI FÅTT IN "VÅRT" BALSAM. Det är helt suveränt. TACK, tack än en gång. Så jag har fått kämpa att hitta något liknande - och det har INTE GÅTT. :))))))
Ulla RognebyCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.