Snabba leveranser!
Stort & unikt sortiment!
Funnits sedan 1990!
Riktigt bra priser!
0
Handla hos Häromi!
 
Din varukorg är tom
 Meny
 Kategorier
Välj Kategori

Gör en bra affär
Fyndlåda
Övrigt
Kundservice
Kontakt
Telefon
08-653 13 00

Öppettider telefon
Månd-Torsd 9:00 - 11:30
Fred stängt

info@haromi.se
Villkor
Returer och byten
Kennelrabatt
Nyhetsbrev
Ta del av exklusiva erbjudanden! klarna
 
 
 Zoobranschens riksförbund
 
Powered by
Talex Webshop

Hokamix hundkosttillskott

Hokamix är ett naturligt kosttillskott baserat på örter. Hokamix är en naturprodukt som rensar kroppen inifrån, ger en bättre matsmältning och ämnesomsättning. Resultatet blir en frisk hud, vacker päls och en bra rörelseförmåga. Hokamix används med fördel vid hud- och pälsproblem samt vid ledproblem men också för att förebygga dessa.

Oavsett vilket foder du ger din hund så får du ut maximalt ur ditt foder genom att ge Hokamix som ett naturligt kosttillskott.

Inga produkter hittades

Hokamix - Nöjda kunder

Erfarenheter från några hundägare som ordinerat Hokamix till sina hundar


Hokamix Forte och Hokamix Skin & Shine
Yogi som fått Hokamix Forte och Hokamix Skin & Shine

Allergifri med hjälp av Hokamix Forte och Hokamix Skin & Shine
Min tre år gamla schäfer Yogi fick en besvärlig allergi i ansiktet. Han fick träffa en hudspecialist som tog alla möjliga prover och kom fram till slutsatsen att Yogi inte var allergisk mot någonting speciellt. Han kunde inte bota Yogi. Yogi var tvungen att ta antibiotika varje sommar i ungefär fyra månader under de senaste två åren, eftersom han gnider sitt ansikte så att det blir infekterat.

När jag talade med Jan Kroeske på Crufts i England så gav han mig rådet att ge Yogi Hokamix Forte och Hokamix Skin & Shine. Han har fått det i sju månader och detta är första året som han inte behöver äta antibiotika eller steroider, som veterinären hade tänkt att sätta honom på.

Yogi är nu glad, frisk och praktiskt taget fri från allergi.

Vänliga hälsningar
Louise Mounkley

Hokamix Joint+
Fanja som fått Hokamix Joint+

Inga stela och smärtsamma rörelser med Hokamix Joint+
När vår Rottweiler Fanja var 10 år blev hennes gång problematisk. Det var speciellt hennes högra framben som besvärade henne.

Kapslarna med glucosamin som vi först provade fungerade knappast. I djurbutiken kom vi i kontakt med Hokamix Joint+ och vi bestämde oss för att pröva. Fanja blev uppenbart bättre. Hennes rörelser förbättrades och hon började till och med att springa igen. Vi blev så nöjda. Två år senare dog Fanja i en ålder av hela 12 år. Hon fick Hokamix Joint+ resten av livet och det fungerade fantastiskt. Jag rekommenderar det till alla hundägare som har en hund med ledproblem.

Tini van Beek
Honselersdijk (NL)

Hokamix Skin & Shine
Mocca som fått Hokamix Skin & Shine

Med Hokamix Skin & Shine kan hon tävla på utställningar igen!
Vi har ställt ut våra hundar i många år, med Suus vår sjuåring och sedan ett år med Mocca, en tik på 19 månader.

Mocca började få dålig päls, hon blev matt i pälsen, fick mycket flagor och började fälla.

Vi började söka på Internet, det verkade som om många hundar led av de här problemen. Så småningom landade vi på Hokamix websida och hittade produkten Hokamix Skin & Shine. Vi har gett det på hennes torrfoder i ungefär 2,5 månader och nu är hon i topp kondition igen, hon är med på många utställningar. Flagorna är borta och pälsen är återigen vacker.

Vi är mycket nöjda med resultatet.

Vänliga hälsningar,
Fam. Doornenbal
Vleuten (NL)


Vanliga frågor om Hokamix


Kan jag ge Hokamix tillsammans med ett fullfoder?
Ja, det kan du göra. Ett fullfoder är en bra start för din hund. Det kan dock visa sig att det inte räcker om fodret inte tas upp ordentligt vid matsmältningen eller om näringsbrist uppstår. Detta får så småningom effekt på hundens hud, päls och rörlighet. Det kan ta lång tid innan problemen visar sig.

Genom att tillföra Hokamix stimuleras matsmältningen och ämnesomsättningen vilket gör att hunden bättre kan tillgodogöra sig näringen i hundfodret. Många problem kopplade till utfodringen kan på det viset lösas eller ännu bättre helt undvikas.

Kan ett annat hundfoder bättre tillgodose näringsbehovet?
Visst kan du alltid pröva ett annat hundfoder. Många gånger minskar problemen då olika foder har olika sammansättning och ingredienser. Frågan kvarstår dock om det här fodrets näringsinnehåll svarar mot din hunds behov. Om så inte är fallet kommer problemen snart tillbaka.

Med att bra fullfoder kompletterat med Hokamix kan du dock vara säker på att fodret är anpassat till din hunds näringsmässiga behov.

För vilka problem kan jag använda Hokamix?
Hokamix produkter har under många år används för att motverka en stor mängd olika problem. Här kommer några exempel från en lång lista:
- Extrem fällning.
- Känslig hud.
- Hudutslag.
- Klåda hos hund.
- Mjäll.
- Matt päls.
- Tunn päls.
- Kala fläckar.
- Päls som luktar.
- Minskad rörlighet.
- Svaga senor och ligament.
- Stela och plågsamma rörelser.

Kan jag bota alla problem med Hokamix?
Det vore underbart, men Hokamix är ingen underkur. Hokamix kan i många fall bidra till en snabbare tillfriskning. De flesta problem relaterade till födan kan behandlas med Hokamix.

I vissa fall (som t.ex. känslig hud) är det lämpligt att först besöka veterinären för att utesluta att det inte är parasiter eller annan ohyra som ligger bakom problemen. Hokamix produkter kan inte döda parasiter. En del hundägare är dock övertygade om att Hokamix stöter bort parasiter då de upplever att de har mindre problem med parasiter när de ger Hokamix.

Kan man använda Hokamix tillsammans med mediciner?
Ja, normalt sett kan man det. Hokamix produkter har ingen påverkan på mediciner. Används det tillsammans med medicin som huvudsakligen botar symptomen, kan Hokamix bidra till en snabbare återhämtning. När problemen är matrelaterade kan Hokamix göra så att de inte återvänder.

Försiktighet skall vidtas vid störningar som är relaterade till organens funktion. T.ex. vid problem med njuren eller levern eftersom de har en viktig funktion i ämnesomsättningen.

Hur lång tid tar det innan resultatet visar sig?
Hokamix är en naturlig kur med ingående verkan. Det hanterar inte bara symptomen som många mediciner gör utan det tar itu med det bakomliggande problemet. Hokamix rensar kroppen, förbättrar matsmältning och ämnesomsättning och fyller på brister. Din hunds kropp behöver lite tid för att återfå balansen i kroppen. Vanligtvis tar det ungefär 6 veckor innan resultaten visar sig.

Finns det någon risk för negativa bieffekter?
Nej. Hokamix kan ibland ge lösare avföring eller ökad fällning. Det är ingenting att oroa sig för. Det betyder bara att Hokamix gör sitt jobb och att alla restprodukter förs ut ur kroppen.

I övrigt finns det inga kända bieffekter. Under alla de år Hokamix har funnits på marknaden så har det sällan inträffat att en hund inte skulle tåla Hokamix.

Hur vet jag om min hund kommer att tycka om det?
Hokamix i pulverform innehåller endast örter, ingen kemiska smaksättning, färgmedel eller dylikt. De flesta hundar har inga problem med att Hokamix strös ovanpå maten. Vi rekommenderar att man blöter upp torrfoder och låter det svalna (till 35ºC eller lägre) innan man blandar i pulvret. Pulvret kan även blandas med kärnmjölk eller youghurt.

Är det någon risk för överdosering?
Nej. De flesta näringsämnen som inte tas upp av kroppen kommer att gå ut den naturliga vägen som avföring och urin. Detta är en av fördelarna med naturliga produkter jämfört med syntetiskt framställda preparat.

Hokamix innehåller några näringsämnen, som fettlösliga vitaminer, som kan lagras (i levern och i fettvävnad) om de inte används direkt. Kvantiteterna i Hokamix är dock så nära de rekommenderade behoven att detta inte är någon risk.

Vid vilken ålder kan jag ge min valp Hokamix?
Hokamix kan ges från tre veckors ålder. För att uppnå bäst effekt så kan du ge Hokamix från avvänjningstiden. Hos valpar ger Hokamix optimal tillväxt och främjar en vacker päls.


Åter Hokamix.

Nöjda kunder
Hej
Jag har fått mina varor och är jättenöjd, antidrag selen är toppen.

Vänliga hälsningar
Karin EmbertsénCopyright © 2011 - 2023 Häromi Hundtillbehör AB

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för skrivfel och förändringar.